Skip to main content

Σύσφιγξη με Venus Legacy

Η επαναστατική τεχνολογία του Venus Legacy συνδυάζει πολλές και διαφορετικές δράσεις για τη σύσφιγξη του προσώπου, του λαιμού και τη γλυπτική του σώματος.

Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα του σώματος προοδευτικά χάνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά του. Αυτό συμβαίνει λόγω της εκφύλισης των ινών κολλαγόνου και της ελαστίνης, οι οποίες αποτελούν τη βασική δομή υποστήριξης της επιδερμίδας. Η υγρασία μειώνεται και η κυτταρική ανανέωση επιβραδύνεται. Οι ινοβλάστες, τα κύτταρα τα οποία ευθύνονται για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης υπολειτουργούν, συντελώντας στη χαλάρωση του δέρματος. Η χαλαρωτική τάση του δέρματος συνήθως συμβαίνει μετά τα 30 όμως εμφανίζεται πλέον και σε μικρότερες ηλικίες.

Οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό είναι:

  • Η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης (νόμος της βαρύτητας).
  • Οι αυξομειώσεις του σωματικού βάρους.
  • Ο σύγχρονος τρόπος ζωής (έλλειψη άσκησης, κακή διατροφή, αφυδάτωση του οργανισμού, καθιστική ζωή).
– Τι είναι η θεραπεία Venus Legacy

Η επιστημονική μέθοδος Venus Legacy είναι μία μη επεμβατική θεραπεία, η οποία προσφέρει τρεις τεχνολογίες αιχμής σε ένα μηχάνημα. Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό και πρωτοποριακό συνδυασμό επιτυγχάνεται ταυτόχρονα γλυπτική του σώματος, εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αποκατάσταση της χαλάρωσης του δέρματος και λιποδιάλυση. Θεωρείται σήμερα το πλέον εξελιγμένο μηχάνημα στο είδος του, λόγω του ότι εφαρμόζει ταυτόχρονα την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων πολλαπλής πολικότητας συγχρόνως με τα παλμικά μαγνητικά πεδία και την παλμική αναρρόφηση.

– Πώς δρα η τεχνολογία Venus Legacy

Το Venus Legacy παρέχει οκταπολική ραδιοσυχνότητα, μαγνητικό παλμό και παλμική αναρρόφηση στο δέρμα στον ίδιο χρόνο. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας στα κατώτερα στρώματα του δέρματος, μέσω ενός χαλαρωτικού θερμικού μασάζ που δέχεται ο ασθενής. Η θερμική αυτή διέγερση των ιστών προκαλεί πολλαπλά οφέλη.

Πιο συγκεκριμένα:
  • Οι πολυπολικές ραδιοσυχνότητες εξασφαλίζουν γρήγορη, ανώδυνη και ομοιογενή αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος. Ενεργοποιώντας έτσι τη φυσιολογική λειτουργία απέκκρισης του σώματος. Αυτή η αντίδραση αποκατάστασης κάνει το δέρμα να συστέλλεται. Το κολλαγόνο  ενεργοποιείται μπαίνοντας σε μία διαδικασία αναπαραγωγής και αναδόμησης. Έτσι έχουμε ένα δέρμα πιο σφιχτό και σφριγηλό ενώ το περίγραμμα του σώματος γίνεται πιο λείο.
  • Η τεχνολογία των μαγνητικών παλμικών πεδίων έχει χρησιμοποιηθεί στην κλασσική ιατρική εδώ και δεκαετίες. Οι αναγεννητικές τους ιδιότητες έχουν αποδειχθεί επιστημονικά.
  • Η τεχνολογία VariPulse επιτρέπει την ρυθμιζόμενη παλμική αναρρόφηση για διείσδυση της ενέργειας σε βάθος. Τη λεμφική παροχέτευση, καθώς και την τόνωση του κυκλοφορικού. Η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων προκαλώντας τη συρρίκνωσή τους. Παράλληλα γίνεται αναδιοργάνωση του λίπους ώστε μειώνεται σταδιακά η εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

“Η πιο εντυπωσιακή  τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων πολλαπλής πολικότητας σε συνδυασμό με τα παλμικά μαγνητικά πεδία και την παλμική αναρρόφηση”

DR. ANASTASIA TZOUMA
– Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται το Venus Legacy

Οι περιοχές εφαρμογής του Venus Legacy στο σώμα αφορούν:

Μειώνει τον όγκο και συσφίγγει την επιδερμίδα βελτιώνοντας το περίγραμμά τους.

Καταπολεμάει το πάχος στην περιοχή της πλάτης και εξαλείφει τις εναποθέσεις λίπους γύρω από την περιοχή του στήθους.

Συσφίγγει και αναδιαμορφώνει την κοιλιακή περιοχή για πιο επίπεδη κοιλιά και καλοσχηματισμένο στομάχι.

Μειώνει την κυτταρίτιδα και ανασηκώνει τους γλουτούς, βελτιώνοντας το σχήμα και το περίγραμμά τους.

Μειώνει την περιφέρεια και βελτιώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας για πιο σφιχτή και λεία επιδερμίδα στα πόδια.

– Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας Venus Legacy

Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά επιλέγουμε στο μόνιτορ του μηχανήματος την ένταση της ενέργειας και το πρωτόκολλο το οποίο θα ακολουθήσουμε για τον συγκεκριμένο ασθενή, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του σώματός του. Έπειτα εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα από ειδικό τζελ όπου καλύπτει όλη την υπό θεραπεία περιοχή. Στη συνέχεια προχωρούμε στη θεραπεία εφάπτοντας την ειδική κεφαλή στο δέρμα σε συγκεκριμένες κινήσεις μάλαξης. Στόχος της θεραπείας είναι να αναπτυχθεί μία συγκεκριμένη υψηλή θερμοκρασία την οποία θα διατηρήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

– Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η θεραπεία Venus Legacy είναι μη επεμβατική και ανώδυνη και πολλοί ασθενείς λένε πως αισθάνονται σαν να κάνουν μασάζ με ζεστές πέτρες. Η εφαρμογή διαρκεί 45 έως 90 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή.

– Πώς είναι το δέρμα μου μετά τη θεραπεία;

Μετά την θεραπεία μπορεί να υπάρχει μία ελαφρά ερυθρότητα στην περιοχή Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει κανείς αμέσως σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, χωρίς κανέναν περιορισμό.

– Πόσες εφαρμογές χρειάζονται

Ο αριθμός επαναλήψεων εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος, συνήθως απαιτούνται από 6 έως 8 θεραπείες σε απόσταση μίας εβδομάδας μεταξύ τους. Μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων επισκέψεων συνιστάται μία συντήρηση, η οποία γίνεται μία φορά το χρόνο με 4 έως 6 επαναλήψεις (μία ανά δύο μήνες).

– Πότε θα δω αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη φορά αλλά μετά την τρίτη επανάληψη γίνονται πιο σταθερά και πιο εντυπωσιακά. Η βελτίωση αφορά τόσο στη σύσφιξη όσο και στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας συνολικά. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους η διαφορά στη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι πιο άμεση.

– Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί

Καθώς η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και η χαλάρωση είναι πολυπαραγοντικά προβλήματα, για την ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους γίνεται συνδυασμός με άλλες μεθόδους, σύμφωνα με το εξατομικευμένο πρωτόκολλο που σχεδιάζουν οι ιατροί της Τzouma Clinic για κάθε ασθενή. Στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της σύσφιξης έχουμε καλύτερα αποτελέσματα όταν γίνεται συνδυασμός του Venus Legacy με την μεσοθεραπεία, το λεμφικό μασάζ αλλά και τα νήματα pdo. Στη θεραπεία του τοπικού πάχους το Venus Legacy μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση, Cavitation ή ενέσεις λιποδιάλυσης.

3

τεχνολογίες σε ένα μηχάνημα – Επιτυγχάνουν ταυτόχρονα γλυπτική σώματος, εξάλειψη κυτταρίτιδας και λιποδιάλυση

ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ME ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

You cannot copy content of this page