Ραδιοσυχνότητες Accent

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης με τη χρήση μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας.

Oι ραδιοσυχνότητες ACCENT αυξάνουν τη θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος. Διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Η μονοπολική χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την θερμότητα σε μεγάλα βάθη όπως πχ μηρούς, ψωμάκια. Η διπολική χρησιμοποιείται κυρίως για επιφανειακή χαλάρωση.

– Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Το ACCENT βοηθάει να βελτιώσετε περιοχές που εστιάζεται το πρόβλημα, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα στο σώμα. Στις τυπικές θεραπευτικές δυνατότητες είναι η σύσφιξη και το αδυνάτισμα της κοιλιάς. Επίσης, η σμίλευση γοφών, μηρών και γλουτών. Χρησιμοπιείται επίσης στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την εναπόθεσης λίπους σε συγκεκριμένα σημεία. Πολλοί ασθενείς εμπιστεύονται το ACCENT για βελτιώσουν επίσης τη μετεγχειρητική εμφάνιση του δέρματος. Ακόμα για τη χαλαρωμένη κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς που παρουσιάζονται μετά την κύηση ή την απότομη απώλεια βάρους.

– Πως δρουν οι ραδιοσυχνότητες στο πρόσωπο;

Το σύστημα ACCENT παρέχει ορατά αποτελέσματα σύντομα γιατί είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση διπλού στρώματος. Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη. Αυτός είναι ο λόγος που οι περοσσότεροι ασθενείς βλέπουν αποτελέσματα αμέσως. Χρησιμοποιεί τη μονοπολική και τη διπολική ραδιοσυχνότητα. Η μονοπολική χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την θερμότητα σε μεγάλα βάθη ενώ η διπολική ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τους ιστούς πιο επιφανειακά. Ο ιατρός είναι αυτός ο οποίος θα επιλέξει ποια κεφαλή θα χρησιμοποιήσει ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα του ασθενούς. Για τις περιοχές του προσώπου θα χρησιμοποιήσει τη διπολική ραδιοσυχνότητα για τη βελτίωση της υφής στις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στις παρειές. Στο προγούλι θα χρησιμοποιηθεί η μονοπολική ραδιοσυχνότητα για να μεταφέρει τη θερμότητα σε βάθος και να κάνει λιποδιάλυση. Εάν κριθεί απαραίτητο από τον ιατρό θα γίνει συνδυασμός και των δύο κεφαλών.

– Είναι επώδυνη θεραπεία;

Οι περισσότεροι ασθενείς βρίσκουν το ACCENT πολύ άνετο στην αίσθηση και το περγράφουν σαν ζεστό μασάζ xωρίς καθόλου πόνο χάρη στον ειδικό μηχανισμό ψύξης που διαθέτουν οι κεφαλές του.

– Διάρκεια θεραπείας και αριθμός συνεδριών

Μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως μία ώρα αναλόγως το μέγεθος της περιοχής της συνεδρίας. Χρειάζονται κατά μέσο όρο 6-8 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα τουλάχιστον 15 ημερών.

– Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά τις επόμενες δύο εβδομάδες με μείωση πόντων και πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με την πάροδο του χρόνου το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο, καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζεται. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

– Ειναι εγκεκριμένο σύστημα το ACCENT;

Το ACCENT έχει επίσημα έγκριση από το FDA και χρησιμοποιείται καθημερινά, ακίνδυνα και με μεγάλη επιτυχία σε χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο.

Πολλοί ασθενείς εμπιστεύονται το ACCENT για βελτιώσουν επίσης τη μετεγχειρητική εμφάνιση του δέρματος ή τη χαλαρωμένη κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς που παρουσιάζονται μετά την κύηση ή την απότομη απώλεια βάρους

6-8

o αναγκαίος αριθμός συνεδριών για να ολοκληρωθεί η θεραπεία