Skip to main content

Obagi Hydrafacial by Dr Tzouma

Η τεχνολογία Hydrafacial Syndeo συναντά τα πρωτοποριακά πίλινγκ και τους διάσημους ορούς του Dr Zein Obagi για να πετύχει το μάξιμουμ της ανανέωσης.

Στην Tzouma Clinic το Hydrafacial Syndeo είναι μία αληθινή τέχνη γι’ αυτό μπορούμε να το εξελίσσουμε ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς. Η δερματολόγος Dr Αναστασία Τζούμα σε συνεργασία με τον διάσημο δερματολόγο Dr Zein Obagi από το Beverly Hills, συμπληρώνει τη θεραπεία με peels και serums ειδικά σχεδιασμένα ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

– Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας;

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε 4 στάδια προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.

  1. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει ήπια υδροδερμοαπόξεση. Τα κύματα νερού σαρώνουν την επιδερμίδα και σε συνδυασμό με την αρνητική πίεση του νερο απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και άλλα κατάλοιπα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δίνει ένα ευχάριστο αίσθημα σαν να κάνουμε μασάζ.
  2. Στο δεύτερο στάδιο απλώνεται το πίλινγκ Stimulator Peel ZO Skin Health του Dr Zein Obagi, ένα καλά μελετημένο μίγμα οξέων που αντιμετωπίζει το μέλασμα, τη φωτογήρανση, τις λεπτές γραμμές, τον ανομοιόμορφο τόνο, τους διεσταλμένους πόρους, το θαμπό δέρμα και την ακμή.
  3. Στο τρίτο στάδιο ακολουθεί η εξαγωγή του μίγματος με το Vortex Fusion, δηλαδή μια λαβή με ελικοειδείς κεφαλές οι οποίες εκτοξεύουν νερό και ταυτόχρονα πραγματοποιούν αναρρόφηση. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζουν το δέρμα απαλλάσσοντας τους φραγμένους πόρους από το σμήγμα και εξαλείφοντας τα μαύρα στίγματα. Ανάλογα με τον τύπο δέρματος προσαρμόζεται διαφορετική κεφαλή ώστε να προσεγγίσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια είτε μια ευαίσθητη επιδερμίδα είτε μια επιδερμίδα με τραχιά και ανώμαλη υφή.
  4. Στο τελευταίο στάδιο η επιδερμίδα είναι πλέον έτοιμη να δεχτεί τους διάσημους ορούς Obagi οι οποίοι επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες της. Ακολουθεί μάσκα και πάλι ανάλογα με τις ανάγκες: sulfur για τα δέρματα με ακμή, aloevera για τα ξηρά ή αφυδατωμένα. Ολοκληρώνουμε με φωτοθεραπεία: η δύναμη της LED Light Therapy μετατρέπεται σε κυτταρική ενέργεια για να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων ωστόσο το μπλε φως έχει εξαιρετική δράση και στην καταπολέμηση της ακμής.

Η  Dr Anastasia Tzouma σε συνεργασία με τον Dr Zein Obagi εμπλουτίζει τη θεραπεία του Hydrafacial με προσαρμοσμένα customized πρωτόκολλα από ειδικά peelings και serums

– Σε τι διαφέρει από τον βαθύ ιατρικό καθαρισμό;

Το Obagi Hydrafacial by Dr Tzouma είναι μια επαναστατική θεραπεία περιποίησης που συνδυάζει πολλά στάδια αναζωογόνησης του δέρματος σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς αποθεραπεία. Δεν υποκαθιστά τον βαθύ ιατρικό καθαρισμό όπου αυτός κρίνεται αναγκαίος αλλά μπορεί να προσφέρει βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση για φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα. Επιπλέον, χάρη στις προσαρμόσιμες επιλογές για στόχευση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, μαύρων κηλίδων και ακμής, μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δέρματός σας. Η διάνοιξη και αφαίρεση του σμήγματος δεν γίνεται στο βάθος που το επιτυγχάνει ο βαθυς ιατρικός καθαρισμός αλλά πολύ περισσότερο από τις θεραπείες SkinCeuticals Hydrafacial και O2 Derm Hydrafacial.

– Σε τι διαφέρει από το απλό Hydrafacial;

Η θεραπεία Obagi Hydrafacial by Dr Tzouma διαρκεί 30 λεπτά περισσότερο από το απλό Hydrafacial. Σε όλα τα βήματα, από το πίλινγκ μέχρι τους ορούς χρησιμοποιεί τη σειρά ιατρικών προϊόντων του Dr Obagi. H ΖΟ Skin Health έχει πατενταρισμένη φόρμουλα με μοναδικά συστήματα μεταφοράς για να εισέρχονται βαθύτερα στο δέρμα και να δίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα ακόμη και στα πιο ευαίσθητα και δυσανεκτικά πρόσωπα.

– Είναι επώδυνη θεραπεία;

Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και πολύ ανακουφιστική.

– Προτείνεται σε όλους τους τύπους δέρματος;

Έχει ένδειξη για όλους τους τύπους δέρματος με διαφορετικό πρωτόκολλο ανάλογα με την περίπτωση. Είναι η κατάλληλη θεραπεία για τη βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του ξηρού και θαμπού δέρματος ενώ προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Αποτελεί επίσης ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδα, ενώ παράλληλα μειώνει τους διεσταλμένους πόρους.

– Πώς θα είναι το πρόσωπο μετά την θεραπεία;

Αμέσως μετά τη θεραπεία δεν υπάρχει ερεθισμός και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση. Το πρόσωπο θα είναι καθαρό και φωτεινό ενώ η επιδερμίδα θα είναι λεία στην όψη, μαλακή στην αφή και βαθιά ενυδατωμένη.

– Οδηγίες μετά την θεραπεία

Χρήση της αντηλιακής κρέμας Sunscreen + Primer SPF 30 της ZO Skin Health η οποία λειτουργεί και ως πράιμερ με ματ μεταξένιο τελείωμα.

75′

ο χρόνος που χρειάζεται για συνολική αναζωογόνηση, ενυδάτωση και καλό καθαρισμό της επιδερμίδας σας

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΛΕΙΑ, ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ

You cannot copy content of this page