Obagi Hydrafacial by Dr Tzouma

Η απόλυτη εμπειρία του Hydrafacial, στην πιο deluxe εκδοχή της, εμπλουτισμένη με τα medical προϊόντα του Dr Zein Obagi.

Το Obagi Hydrafacial by Dr Tzouma είναι μια θεραπεία που δημιουργήθηκε στη Tzouma Clinic με σκοπό να συνδυάσει τα μοναδικά οφέλη του Hydrafacial σε ένα ειδικό πρωτόκολλο εμπλουτισμένο με τα medical προϊόντα του Dr Zein Obagi.

– Γιατί να επιλέξω το Obagi Hydrafacial by Dr Tzouma

H συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν μια συνολική αναζωογόνηση, λάμψη και ενυδάτωση και παράλληλα καλό καθαρισμό της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια μέθοδο ήπιου καθαρισμού, αντιοξείδωσης και ενυδάτωσης, που θα μπορούσε κάποιος να επιλέξει εάν

  • επιθυμεί μια θεραπεία συνολικής ανανέωσης την επιδερμίδας
  • έχει ευαίσθητο δέρμα
  • δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα υπερέκκρισης σμήγματος
  • έχει πραγματοποιήσει πρόσφατα βαθύ ιατρικό καθαρισμό με την μέθοδο της δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους, και χρειάζεται κάτι για να λάμψει και να προσφέρει επιπλέον οφέλη στην επιδερμίδα του.

Η  Dr Anastasia Tzouma σε συνεργασία με τον Dr Zein Obagi εμπλουτίζει τη θεραπεία του Hydrafacial με προσαρμοσμένα customized πρωτόκολλα από ειδικά peelings και serums

– Τι περιλαμβάνει η θεραπεία Obagi Hydrafacial by Dr Tzouma;

Η θεραπεία αυτή ξεκινάει με προετοιμασία της επιδερμίδας από ειδικά προϊόντα του Dr Zein Obagi, πάντα ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Έπειτα γίνεται μικροαπολέπιση με κρυστάλλους μαγνησίου και βιταμίνες, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, και να τονωθεί η μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας για να δεχθεί πολύ καλύτερα όλα τα επόμενα στάδια της θεραπείας. Στη συνέχεια πραγματοποιείται ήπιος καθαρισμός της επιδερμίδας με την μέθοδο της υδροδερμοαπόξεσης Hydrafacial. Οι μικροσκοπικές κεφαλές που σαρώνουν ολόκληρη την επιδερμίδα σε συνδυασμό με την αρνητική πίεση του νερού απομακρύνουν τα κατάλοιπα τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα που επικάθονται στην επιφάνεια του δέρματος προκαλώντας κυτταρική ανανέωση. Η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη και δίνει ένα ευχάριστο αίσθημα σαν να κάνουμε μασάζ. Ακολουθεί εξειδικευμένο πίλινγκ του Dr Zein Obagi.Το συγκεκριμένο πίλινκ περιέχει συνδυασμό 3 οξέων, σαλικυλικό, λακτικό και κιτρικό, προσφέρει λάμψη βελτιώνει τον χρωματικό τόνο και την υφή της επιδερμίδας. Επόμενο βήμα αποτελεί το στάδιο εξαγωγής σμήγματος με την μέθοδο του Hydrafacial και τις ελικοειδείς κεφαλές του,οι οποίες εκτοξεύουν νερό και ταυτόχρονα πραγματοποιούν αναρρόφηση. Στη συνέχεια η διαδικασία συνεχίζεται, με λεπτομερή διάνοιξη των φαγεσόρων με δακτυλοπίεση. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζει το δέρμα από τους φραγμένους πόρους το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα. Ακολουθεί εφαρμογή ειδικής μάσκας Zo Skin Health, η οποία επιλέγεται σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και φωτοθεραπεία με Dermalux εφόσον κριθεί απαραίτητο. Ολοκληρώνουμε την θεραπεία με το τελευταίο στάδιο του Hydrafacial το οποίο περιλαμβάνει ένα πλούσιο κοκτέιλ βιταμινών μικρομοριακής μορφής με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Η σύσταση του serum ποικίλλει και εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Τέλος, θωρακίζουμε την επιδερμίδα με το Daily power defense μια κρέμα που αποτελεί βόμβα αντιοξειδωτικών για την επιδερμίδα και φυσικά ολοκληρώνουμε με αντιηλιακή προστασία η οποία είναι απαραίτητη.

– Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία Obagi Hydrafacial by Dr Tzouma διαρκεί 90 λεπτά.

– Πως θα είναι το πρόσωπό μου μετά;

Αμέσως μετά τη θεραπεία δεν υπάρχει ιδιαίτερος ερεθισμός και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση. Το πρόσωπο θα είναι καθαρό και φωτεινό ενώ η επιδερμίδα θα είναι λεία στην όψη, μαλακή στην υφή και βαθιά ενυδατωμένη. Η διαδικασία της θεραπείας είναι πολύ απολαυστική και χαλαρωτική! Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφαιθείται στα χέρια μας!

– Οδηγίες μετά τη θεραπεία

Μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την καθημερινή ρουτίνα προϊόντων σας, αποφεύγοντας τις πρώτες μέρες την χρήση οξέων και ρετινόλης. Η αντιηλιακή προστασία είναι απαραίτητη. Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα της θεραπείας το προσωπικό της Tzouma Clinic θα σας προτείνει και τα κατάλληλα προϊόντα αντιοξείδωσης και ενυδάτωσης ανάλογα με την δική σας επιδερμίδα.

90′

ο χρόνος που χρειάζεται για συνολική αναζωογόνηση, ενυδάτωση και καλό καθαρισμό της επιδερμίδας σας

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΛΕΙΑ, ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ