Το λίφτινγκ του πούπουλου με νήματα Αptos

Χωρίς χειρουργείο, χωρίς πόνο, χωρίς ουλές. Γνωρίστε τα νήματα με την οδοντωτή επιφάνεια που έφεραν την επανάσταση στις μη επεμβατικές τεχνικές λίφτινγκ.

Φανταστείτε μία τεχνική τόσο απλή όσο οι ενέσεις του μπότοξ, με αποτελέσματα τόσο μόνιμα και θεαματικά όσο και ένα χειρουργικό λίφτινγκ. Τα νήματα Aptos περνούν κάτω από την επιδερμίδα και με έναν πρωτοποριακό τρόπο αναρτούν το δέρμα σε μία καινούργια θέση.

Τα 8 σημεία υπεροχής των Αptos

Η διαφορά του λίφτινγκ με νήματα Αptos βασίζεται στην ιδέα ότι μπορούμε με ένα εσωτερικό ράμμα να ανορθώσουμε ένα κομμάτι του δέρματος και να το στερεώσουμε σε νέα θέση. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ειδικές κλωστές που εισάγονται κάτω από την επιδερμίδα.

 

Χάρη στις μικροσκοπικές άγκυρες που βρίσκονται κατά μήκος τους, τραβούν το δέρμα στην ανοδική τους πορεία. Σταθεροποιούνται σε κάποιο σημείο κι έτσι ανορθώνουν το δέρμα.

Με ένα νήμα μπορούν να γίνουν και συγκεκριμένες διορθώσεις, όπως η ανόρθωση του φρυδιού ή η ενίσχυση των ζυγωματικών.

Τα νήματα χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες στη χειρουργική. Η εμπειρία στη χρήση τους είναι τόσο μακροχρόνια ώστε να θεωρούνται απολύτως ασφαλή για τον οργανισμό.

Η αλλαγή γίνεται αμέσως εμφανής, το πρόσωπο όμως χρειάζεται μερικές εβδομάδες για να δείξει την τελική του εικόνα.

Το λίφτινγκ με νήματα Αptos προτείνεται για τις περιπτώσεις της μέτριας έως έντονης χαλάρωσης. Σε γυναίκες που έχουν ορατή πτώση στο δέρμα του προσώπου, μόνο τα συγκεκριμένα νήματα μπορούν να δώσουν λύση.

Επειδή κάθε πρόσωπο μεγαλώνει με διαφορετικό τρόπο, οι ανάγκες ποικίλουν. Άλλες έχουν περισσότερη χαλάρωση στο μέτωπο, άλλες στις παρειές και άλλες στο λαιμό. Τα νήματα εφαρμόζονται με τέτοια ακρίβεια ώστε να κάνουν «τοπική» ανόρθωση. Πριν την επέμβαση, η γιατρός κάνει ένα σχεδιάγραμμα με τα νήματα που θα περάσουν κάτω από την επιδερμίδα και προβλέπει το αποτέλεσμα.

Η μεγάλη γκάμα της εταιρείας Αptos μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά νήματα και εξειδικευμένες τεχνικές ανάλογα με την περίπτωση. Τα Visage Soft για την θωράκιση του δέρματος και την πρόληψη της χαλάρωσης σε μικρότερες ηλικίες, τα Visage για την στήριξη και την ήπια ανόρθωση, τοποθετούνται στο μέσο πρόσωπο, τα Thread 2G για την διόρθωση του περιγράμματος και του οβάλ του προσώπου και τα Needle 2G για την περιοχή του λαιμού.

Tα νέα νήματα Aptos περιέχουν υαλουρονικό οξύ το οποίο αποδεσμεύεται σταδιακά στο επόμενο χρονικό διάστημα ενυδατώνοντας το πρόσωπο αλλά και συντηρώντας πολύ καλύτερα το αποτέλεσμα των νημάτων.

– Ποια είναι η διαδικασία;

Η εφαρμογή τους γίνεται στον χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και διαρκεί από 30 λεπτά έως δύο ώρες. Αρχικά διενεργείται λεπτομερής ανάλυση του προσώπου, σχεδιασμός από την Dr Αναστασία Τζούμα και τοπική αναισθησία. Ανάλογα με την περίπτωση θα τοποθετηθούν 4 έως 10 νήματα ανά περιοχή χαλάρωσης και όλα από το ίδιο σημείο εισόδου.

 

Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά καθώς επίσης να διορθώσουμε μικροδιαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές του προσώπου. Στην περιοχή θα υπάρχει οίδημα το οποίο μπορεί να κρατήσει δύο ή τρεις ημέρες. Αν εμφανιστούν εκχυμώσεις, αντιμετωπίζονται με κρέμα άρνικας.

– Ποια είναι τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά και άμεσα. Τα Αptos πετυχαίνουν τη διόρθωση πολύ πιο σύντομα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο νήμα. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Η διάρκεια αυτή εξαρτάται από τον βαθμό χαλάρωσης του προσώπου και μπορεί να φθάσει και τα δύο χρόνια.

 

Η διάρκεια των νημάτων aptos είναι μεγαλύτερη από τα νήματα pdo χάρη στην αργή βιοδιάσπαση του πολυγαλακτικού οξέος που αποτελόυνται. Τα νέα νήματα aptos visage για το μέσο πρόσωπο περιέχουν επιπλέον υαλουρονικό οξύ βραδείας αποδέσμεσυσης που ενισχύει το αποτέλεσμα αλλά και την παραγωγή κολλαγόνου.

 

*Οι ιατροί που χρησιμοποιούν τα νήματα Αptos είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από την εταιρεία για την εφαρμογή των νημάτων όλων των σειρών της.

 

Η ιατρός Αναστασία Τζούμα είναι πιστοποιημένη δερματολόγος για τα νήματα Aptos και εκπαιδευμένη από τον Dr George Tschemyanov, certified plastic surgeon, MD, PhD πιστοποιημένο coach της εταιρείας Aptos.

Τα Αptos πετυχαίνουν τη διόρθωση πολύ πιο σύντομα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο νήμα ενώ το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και έχει μεγαλύτερη διάρκεια

4-10

ο αριθμός των νημάτων που τοποθετούνται ανά περιοχή χαλάρωσης – όλα από το ίδιο σημείο εισόδου

ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΙΔΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ