Skip to main content

Nanosoft Eye Treatment

Το πρωτοποριακό αποκλειστικό πρωτόκολλο αναζωογόνησης της περιοχής γύρω από τα μάτια συνδυάζει εξειδικευμένο πίλινγκ με στοχευμένη μεσοθεραπεία. 

Η Tzouma Clinic πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και σχεδιάζει ένα αποκλειστικό πρωτόκολλο για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Συνδυάζοντας το εξειδικευμένο πίλινγκ Bright Peel και την προηγμένη μεσοθεραπεία Nanosoft προσφέρει στην περιοφθάλμια περιοχή αναζωογόνηση, αντιγήρανση, λεύκανση και λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Με το Total Eye Rejuvenation Treatment πετυχαίνουμε ολιστική φροντίδα για το πιο ευαίσθητο τμήμα της επιδερμίδας του προσώπου. 

Βήμα 1ο: Bright Peel

Για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, να τονωθεί ο μεταβολισμός και να φτάσουν τα ζωντανά υγιή στην επιφάνεια, είναι αναγκαία η δράση του πίλινγκ. Ωστόσο τα οξέα που συνήθως χρησιμοποιούνται στη χημική απολέπιση δεν είναι κατάλληλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα στην περιοφθάλμια περιοχή. Τώρα έρχεται ένα πρωτοποριακό πίλινγκ, το Bright Peel, με γλυκονολακτόνη, ένα ασφαλές ήπιο συστατικό για την απολέπιση του δέρματος που αναζωογονεί χωρίς να είναι επιθετικό. Έχει κερατολυτική δράση που είναι εξίσου αποτελεσματική με τα άλφα υδροξυοξέα και καλύτερα ανεκτή ενώ συγχρόνως διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υγροσκοπικές ιδιότητες για ενυδατική δράση, βελτιώνει τη λειτουργία φραγμού της κεράτινης στοιβάδας και δεν προκαλεί φωτοευαισθησία. Μετά από μία μόνο εφαρμογή η περιοφθάλμια περιοχή αποκτάει λάμψη, ομοιογενή τόνο και ξεκούραστη όψη. Για μία ολοκληρωμένη θεραπεία αναζωογόνησης προτείνονται τρεις εφαρμογές σε απόσταση δύο εβδομάδων. 

Βήμα 2ο: Μεσοθεραπεία Nanosoft

Για τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από το μάτια τώρα υπάρχει μία εξειδικευμένη μέθοδος μεσοθεραπείας. Η Nanosoft είναι μία συσκευή (βελόνα), ενέσιμης εφαρμογής, που στοχεύει στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και προσεγγίζει με μεγάλη ασφάλεια την ευαίσθητη επιδερμίδα στην περιοφθάλμια περιοχή. Αυτή η απαλή και εύκαμπτη βελόνα είναι εύχρηστη στην εφαρμογή με εστιασμένο βάθος έγχυσης στις ανώτερες στοιβάδες. Συνήθως δεν δημιουργούνται μώλωπες και δεν είναι απαραίτητη η χρήση αναισθητικής κρέμας γιατί αποτελεί σχεδόν ανώδυνη διαδικασία. 

Το μεσοθεραπευτικό διάλυμα που εγχέεται με τη βελόνα Nanosoft είναι μια μοναδική πολύ- αναζωογονητική φόρμουλα για την λείανση των ρυτίδων, την ενυδάτωση της επιδερμίδας και τη διόρθωση των σημαδιών της γήρανσης. Περιέχει υαλουρονικό οξύ σε ελεύθερη μορφή, 12 βιταμίνες, 24 αμινοξέα, 6 συνένζυμα, 6 μέταλλα, γλουταθειόνη.

Βήμα 3ο: Eye Recovery Mask

Aφού ολοκληρώσουμε την διαδικασία της μεσοθεραπείας, τοποθετούνται για 15 λεπτά τα eye patches. Περιέχουν πολυσακχαρίδια για σύσφιξη τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα, πεπτίδια για τη μείωση του οιδήματος και των μαύρων κύκλων, πεπτίδια κολλαγόνου για τις ρυτίδες στην περιοχή, προβιταμίνη Β5 για ενυδάτωση και απάλυνση των λεπτών γραμμών.

Συνδυάζοντας το εξειδικευμένο πίλινγκ Bright Peel και την προηγμένη μεσοθεραπεία Nanosoft προσφέρουμε στην περιοφθάλμια περιοχή αναζωογόνηση, αντιγήρανση, λεύκανση και λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Γιατί η περιοχή των ματιών είναι τόσο ευαίσθητη;
 • Δεν υπάρχουν σμηγματογόνοι αδένες
 • Η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή
 • Ελλιπές υπόδερμα
 • Επιφανειακά αγγεία
Ποια είναι τα προβλήματα στην περιοχή των ματιών;
 • Ρυτίδες στο πόδι της χήνας
 • Απώλεια όγκου στο κάτω βλέφαρο
 • Λεπτό και με πτώση βλέφαρο
 • Ελάστωση
 • Απώλεια υγρασίας
 • Απώλεια λάμψης
 • Μαύροι κύκλοι
Σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται η θεραπεία;
 • Ρυτίδες- λεπτές γραμμές
 • Υπέρχρωση (μαύροι κύκλοι)- μείωση υπέρχρωσης, βελτίωση ποιότητας του δέρματος, μείωση φλεγμονής
 • Αγγείωση- μείωση ορατότητας των αγγείων
 • Δομή – αποκατάσταση του χαμένου όγκου
 • Αφυδάτωση
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Προτείνονται τρεις συνεδρίες σε απόσταση δύο εβδομάδων μεταξύ τους. Μετά από τα τέσσερις μήνες συνιστάται μία εφαρμογή συντήρησης. Ο κύκλος θεραπειών επαναλαμβάνεται μετά από ένα χρόνο για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα. 

Πότε δεν επιτρέπεται η θεραπεία;

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν μπορεί να γίνει σε περιπτώσεις που ο ασθενής έχει σακούλες κάτω από τα μάτια. Επίσης δεν επιτρέπεται σε εγκυμοσύνη και θηλασμό. Αν υπάρχουν αυτοάνοσα νοσήματα, την αξιολόγηση κάνει η γιατρός. 

48%

μείωση των μαύρων κύκλων και 35% βελτίωση στις ρυτίδες στο πόδι της χήνας

ΛΑΜΨΗ, ΟΜOΙΟΓΕΝΗΣ ΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΦΘΑΛΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

You cannot copy content of this page