Skip to main content

Morpheus x Lanluma Face Lift by Dr Tzouma

Η απόλυτη θεραπεία ανάπλασης προσώπου της Dr Tzouma συνδυάζει το κορυφαίο ενέσιμο υλικό Lanluma που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου με την πρωτοποριακή τεχνολογία των fractional ραδιοσυχνοτήτων του Morpheus 8.

Το ενέσιμο υλικό με τα καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα στην ανόρθωση και την ανάπλαση του προσώπου, το Lanluma, τώρα συνδυάζεται με τις fractional ραδιοσυχνότητες του Μorpheus 8 για να πολλαπλασιάσει τη δράση τους. Εκτός από αύξηση όγκου, το Lanluma εξασφαλίζει βαθιά στήριξη στο δέρμα. Γι’ αυτό εφαρμόζεται ένα μήνα μετά το Morpheus έτσι ώστε να επιτευχθεί διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και σύσφιξη σε όλα τα επίπεδα.

Morpheus 8: Tο θαύμα της σύσφιξης σε πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ

Η πρωτοπορία στην τεχνολογία ονομάζεται Morpheus 8 και εκπέμπει fractional ραδιοσυχνότητες. Μέσα από τις αόρατες διόδους που ανοίγει στο δέρμα διοχετεύει θερμική ενέργεια προκαλώντας την έκκριση ενός αληθινού χείμαρρου κολλαγόνου ενώ συγχρόνως κάνει αιμόσταση οπότε δεν υπάρχει ούτε καν μελανιά. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, δεν αφήνει σημάδια και το πρόσωπο βγαίνει αμέσως έτοιμο για να κυκλοφορήσει.

Πώς δρα το Morpheus 8;

Όταν δέχονται ένα τραύμα, τα δερματικά κύτταρα συνθέτουν φυσικά κολλαγόνο με σκοπό να το επουλώσουν. Τώρα χάρη στις fractional ραδιοσυχνότητες το Morpheus 8 μπορεί να διεγείρει τους ινοβλάστες χωρίς όμως να προκαλεί κανενός είδους τραυματισμό. Για ακόμα πιο θεαματική δράση, η συσκευή συνδυάζεται με τις αυτόλογες θεραπείες prp ή exosomes στο αποκλειστικό πρωτόκολλο πολλαπλής σύσφιξης Autologous Collagen RF Protocol το οποίο ενισχύει έως και 5 φορές τα αποτελέσματα των ραδιοσυχνοτήτων.

Για ποιες ανάγκες ενδείκνυται;

Η νέα τεχνολογία ενδείκνυται για τη χαλάρωση και τις ρυτίδες στο πρόσωπο και τον λαιμό, τους μαύρους πόρους, την υπερβολική λιπαρότητα και τις ουλές ακμής. Ειδικά για τον λαιμό, όπου οι επιλογές σε αποτελεσματικές θεραπείες είναι περιορισμένες, οι κλασματικές ραδιοσυχνότητες κάνουν θαύματα. Για εκείνες που ταλαιπωρούνται από διεσταλμένους πόρους και δεν βρίσκουν πουθενά λύση, η συσκευή μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωσή τους, καθώς οι ραδιοσυχνότητες επηρεάζουν τους σμηγματογόνους αδένες, το θερμικό σοκ τους κάνει να συρρικνώνονται κι έτσι εμποδίζεται η έκκριση σμήγματος. Συγχρόνως, χάρη στην κολλαγονογένεση, είναι ιδανικές για τις ουλές και τις ραγάδες. Ανάλογα με την περιοχή που αντιμετωπίζεται και το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθορίζεται το βάθος διείσδυσης των ραδιοσυχνοτήτων.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, μια έως δύο φορές σε απόσταση ενός μήνα. Η σύνθεση καινούργιου κολλαγόνου γίνεται εμφανής από την πρώτη συνεδρία όμως για τους επόμενους 6 μήνες η εικόνα εξακολουθεί διαρκώς να βελτιώνεται και η επιδερμίδα να δείχνει όλο και πιο όμορφη.

Ποια ηλικία είναι καταλληλότερη;

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη επίσκεψη γίνονται όμως πιο εντυπωσιακά όσο νεώτερος είναι κανείς. Γι’ αυτό οι θεραπείες με ραδιοσυχνότητες ξεκινούν από τη δεκαετία των 30 ώστε το δέρμα να αποκτήσει κολλαγόνο στο μάξιμουμ και να μην εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης. Για τις μεγαλύτερες γυναίκες ισχύει ότι όποτε και να ξεκινήσουν τις ραδιοσυχνότητες, πάντα το όφελος είναι θεαματικό.

Είναι ανώδυνη η θεραπεία;

Η θερμότητα παράγεται με τη βοήθεια κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων (fractionated RF), είναι ομοιόμορφη και ελεγχόμενη και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Η εφαρμογή γίνεται με τοπική κρέμα αναισθησίας ώστε να είναι καλύτερα ανεκτή. Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη ενώ τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Τι πρέπει να κάνω μετά;

Για το χρονικό διάστημα μετά τη θεραπεία ακολουθούμε το πρωτόκολλο skin care που θα συστήσει ο γιατρός μας και οπωσδήποτε αντηλιακό με spf 50+.

“Το νέο ενέσιμο ημιμόνιμης διάρκειας Lanluma διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και δίνει το πιο φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ.”

DR. ANASTASIA TZOUMA

Lanluma Lift by Dr. Tzouma

Μία νέα γενιά ενέσιμων υλικών, οι διεγέρτες κολλαγόνου, έρχεται στην Tzouma Clinic για να τελειοποιήσουν τη γλυπτική προσώπου. Το Lanluma είναι filler πολυγαλακτικού οξέος που χρησιμοποιείται για το γέμισμα των ρυτίδων και την αύξηση όγκου. Καθώς λειτουργεί με έναν διαφορετικό και εντελώς φυσικό τρόπο, παρακινεί το δέρμα να παράγει το δικό του κολλαγόνο με αποτέλεσμα η διάρκεια της διόρθωσης να ξεπερνάει τα δύο χρόνια. Η ειδική θεραπεία Lanluma Lift by Dr. Tzouma αξιοποιεί τη δράση του Lanluma για να αναζωογονήσει το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ με το φυσικό κολλαγόνο του οργανισμού.

Πώς δρα το πολυγαλακτικό οξύ

Το filler διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Τα μικροσφαιρίδια του υλικού εγχέονται με ένεση μέσα στο δέρμα, διεγείρουν τους ινοβλάστες και αυτοί με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο. Η δράση αυτή γίνεται τελείως μηχανικά, μόνο και μόνο εξαιτίας του σφαιρικού τους σχήματος, δεν εμπεριέχει δηλαδή καμία χημική αντίδραση. Στο πέρασμα του χρόνου το πολυγαλακτικό οξύ βιοδιασπάται πλήρως και τη θέση του παίρνει το κολλαγόνο που έχει συντεθεί στη συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό σημαίνει διόρθωση με μεγαλύτερη διάρκεια και με δράση που ομορφαίνει αληθινά το πρόσωπο.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Το Lanluma Lift by Dr. Tzouma πραγματοποιείται με την ατραυματική τεχνική της μικροκάνουλας και προσθέτει όγκο στα ζυγωματικά και τις γωνίες του προσώπου. Ουσιαστικά κάνει αναδιαμόρφωση για να δώσει εικόνα φυσικού λίφτινγκ. Στο υπόλοιπο πρόσωπο τοποθετείται επίσης με την τεχνική της μικροκάνουλας με διαφορετικό πρωτόκολλο και πετυχαίνει σύσφιξη και βαθιά ανάπλαση. Δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα λείανσης και ελαστικότητας στις ρυτίδες καπνιστή, στον λαιμό και στα χέρια ενώ ιδανικό για τη συνολική πάχυνση και αναζωογόνηση της αδυνατισμένης επιδερμίδας στις παρειές.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Καθώς πρόκειται για διεγέρτη κολλαγόνου, η δράση του Lanluma δεν γίνεται άμεσα ορατή. Αυτό που φαίνεται αρχικά είναι η διόρθωση η οποία οφείλεται στο τζελ που περιβάλει τα μόρια του πολυγαλακτικού οξέος. Η τελική εικόνα εμφανίζεται σε τέσσερις εβδομάδες και συνεχίζει να διαμορφώνεται μέχρι τους τρεις μήνες από τη θεραπεία. Αν χρειαστεί, γίνεται μία επανάληψη της θεραπείας μετά από δύο ή τρεις μήνες. Το Lanluma δρα σαν «σκαλωσιά» πάνω στις οποίες χτίζεται το κολλαγόνο έτσι ώστε να επαναφέρει τον χαμένο όγκο και την σπαργή. Η διάρκειά του μπορεί να φτάσει τα δύο χρόνια. Χρησιμοποιείται σε όλες τις ρυτίδες του προσώπου, τόσο τις επιφανειακές όσο και τις βαθιές, και για την αύξηση χαρακτηριστικών όπως τα ζυγωματικά.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Χάρη στη χρήση κάνουλας και στην τοπική αναισθησία, η θεραπεία είναι ανώδυνη και ατραυματική. Μπορεί να παρατηρηθεί ήπιο οίδημα τοπικά και ελάχιστες εκχυμώσεις. Αποφεύγουμε τη γυμναστική για μία εβδομάδα.

3

μήνες χρειάζονται για να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα της διέγερσης κολλαγόνου

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

You cannot copy content of this page