Skip to main content

Μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια

Οι στοχευμένες μεσοθεραπείες με την κατάλληλη φόρμουλα βιομιμητικών πεπτιδίων που εφαρμόζει η Dr Αναστασία Τζούμα μπορούν να δώσουν θεαματικές λύσεις σε αντιγήρανση, δυσχρωμίες και λιποδιάλυση.

Με την πάροδο του χρόνου η φυσική παραγωγή πεπτιδίων στο δέρμα μειώνεται. Συνεπώς χρειάζεται να το ανατροφοδοτήσουμε ώστε να διατηρήσουμε την υγιή του εμφάνιση. Η μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια είναι μία μέθοδος που βασίζεται στις ιδιότητες των πεπτιδίων, των δομικών συστατικών του δέρματος μας. Αποτελεί το νέο όπλο κατά της γήρανσης του δέρματος και των δυσχρωμιών.

– Πώς δρουν τα βιομιμητικά πεπτίδια;

Τα πεπτίδια είναι σύνθετα μόρια που αποτελούνται από δύο ή περισσότερες αλυσίδες αμινοξέων, των δομικών συστατικών που υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα. Στην κλινική μας εφαρμόζουμε τη νέα τεχνολογία βιομιμητικών πεπτιδίων της σειράς PROSTROLANE, η οποία βασίζεται στη σταθερή και σταδιακή απελευθέρωσή τους στο δέρμα.

Τα βιομιμητικά πεπτίδια, καθώς είναι όμοια με αυτά του οργανισμού, δρουν απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων και απελευθερώνονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μιμούμενα τη δράση των φυσικών πεπτιδίων. Είναι ενσωματωμένα σε διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ το οποίο αποτελεί το «όχημά» τους για την μεταφορά τους στο σημείο που θέλουμε να θεραπεύσουμε. Μετά την έγχυση τους, αποδεσμεύονται σταδιακά για 15 ημέρες μέχρι να αποδομηθούν πλήρως και με φυσικό τρόπο.

– Σε τι διαφέρουν από την κλασική μεσοθεραπεία;

Τα βιομιμητικά πεπτίδια ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος επιτρέπουν τη μεταφορά και απελευθέρωση εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας ενεργών συστατικών σε συνεδρίες πολύ λιγότερες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεσοθεραπείες. Είναι στοχευμένες μεσοθεραπείες για σύσφιξη, λεύκανση ή λιποδιάλυση. Ενώ το υαλουρονικό που περιέχουν δεν είναι το μόριο που χρησιμοποιούμε στις κλασσικές μεσοθεραπείες για βαθιά μόνο ενυδάτωση. Εδώ το υαλουρονικό είναι διασταυρωμένο μόριο το οποίο εκτός από ενυδάτωση λειτουργεί και ως skin booster. Έτσι, έχουν καλύτερη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα από μία κλασσική μεσοθεραπεία.

– Η κατάλληλη φόρμουλα για κάθε πρόβλημα
Εφαρμόζονται σε κάθε ηλικία και ανάλογα με το πρόβλημα και το μέγεθος του, χρησιμοποιούμε το κατάλληλο πρωτόκολλο.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια Natural B αποκαθιστά τα επίπεδα αυξητικών παραγόντων. Διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος για την αποκατάσταση της γήρανσης. Βελτιώνει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Αποκαθιστά τον χρωματικό τόνο και συσφίγγει την επιδερμίδα, κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό και σφριγηλό.

Βασική δράση των πεπτιδίων αυτών είναι η σύσφιξη της επιδερμίδας και η αναδιαμόρφωση του περιγράμματος.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια Blanc B αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ανομοιογενείς μελαχρωματικές διαταραχές του προσώπου, όπως το μέλασμα. Τα βιομιμητικά πεπτίδια αναστέλλουν τη δράση της τυροσινάσης. Είναι το ένζυμο που ευθύνεται για την εμφάνιση δυσχρωμιών. Πρόκειται για μία νέα θεραπεία του μελάσματος με σταθερό αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μπορεί να γίνει και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία Inner B περιέχει ενεργά πεπτίδια τα οποία μιμούνται τις φυσικές πρωτεΐνες που ρυθμίζουν τον μεταβολισμό των λιπιδίων. Καθώς λοιπόν ενισχύουν τις καύσεις, μπορούν να βοηθήσουν στη λιποδιάλυση. Επίσης, τη μείωση του αποθηκευμένου λίπους και την παρεμπόδιση της εναπόθεσης νέου.

Συχνότερο πεδίο εφαρμογής είναι το προγούλι αλλά και μικρές περιοχές του σώματος.

Απαιτούνται 2 έως 4 συνεδρίες για την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων σε απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους. Το κάθε πρωτόκολλο εξατομικεύεται.

“Τα πεπτίδια που μιμούνται τη δράση των πρωτεϊνών του δέρματος μπορούν να δώσουν θεαματικές λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα ομορφιάς”

DR. ANASTASIA TZOUMA

2-4

συνεδρίες είναι αρκετές για να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας με βιομιμητικά πεπτίδια

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΔΥΧΡΩΜΙΕΣ & ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

You cannot copy content of this page