Λιπόλυση Cavitation

Η Θεραπεία του Accent Cavitation απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους, να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ξανά το υγιές και λεπτό σώμα που πάντα ονειρεύονταν.

Η θεραπεια Cavitation χρησιµοποιεί ψυχρό υπέρηχο για να υγροποιήσει το παγιδευµένο λίπος µέσω ενός φυσικού φαινόµενου, γνωστού ως σπηλαίωση. Χάρη στη δράση των υπερήχων δηµιουργούνται µικρές φυσαλίδες αέρα µέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας τη διάλυσή τους. Το περιεχόµενο τους στη συνέχεια παροχετεύεται µε τη λεµφική κυκλοφορία.

– Σε ποιες περιοχές χρησιμοποιείται η θεραπεία Cavitation;

H θεραπεία αυτή µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις τοπικού πάχους, όπως στα ψωµάκια, στην κοιλιά ή στα µπράτσα. Ενδείκνυται για µικρές επιφάνειες σε αντίθεση µε την µέθοδο της κρυολιπόλυσης. Μπορεί να εφαρµοστεί συµπληρωµατικά σε άλλες µεθόδους λιποδιάλυσης, όπως το Kryokontur, για να ενισχύσει το αποτέλεσµά τους.

– Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα στις παραπάνω θεραπείες;

Τα αποτελέσµατα είναι ορατά άµεσα και ακόµη πιο εντυπωσιακά δύο εβδοµάδες µετά την έναρξη της θεραπείας. Μάλιστα, σε συνδυασµό µε δίαιτα και άσκηση, η θεραπεία Cavitation µπορεί να αποφέρει ακόµα πιο θεαµατικά αποτελέσµατα για ένα νεανικό και πιο αδύνατο σώµα.

– Ποσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως χρειάζονται 6-8 συνεδρίες για την κάθε θεραπεία. Ωστόσο όταν οι θεραπείες συνδυάζονται τότε χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες και τα αποτελέσματα φαίνονται πολύ πιο γρήγορα. Μπορεί να προγραμματιστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου ακόμη και αν το δέρμα σας είναι ήδη μαυρισμένο από τον ήλιο.

Σε συνδυασμό με δίαιτα και άσκηση, η θεραπεία Cavitation μπορεί να αποφέρει ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα για ένα καλλίγραμμο σώμα

2

μόνο εβδομάδες μετά τη θεραπεία, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα γίνονται πλήρως ορατά