Skip to main content

Laser Αποτρίχωση για Άνδρες

Μόνιμη αποτρίχωση με τα καλύτερα laser στον κόσμο για αποτρίχωση σε όλες τις επιδερμίδες!

Στην Tzouma Clinic προσεγγίζουμε την laser αποτρίχωση για άνδρες σαν μια σοβαρή ιατρική πράξη. Γι’ αυτό πετυχαίνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα με ταχύτητα και ασφάλεια. Η κλινική διαθέτει 3 διαφορετικά laser αποτρίχωσης τα οποία χρησιμοποιούνται ανάλογα με την περίπτωση για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • Laser Αλεξανδρίτη του Αμερικάνικου οίκου candela και συγκεκριμένα το τελευταίας γενιάς laser Gentle Pro.
  • Laser Αλεξανδρίτη της Αμερικάνικης εταιρείας cynosure, το νέο μοντέλο Elite Plus σε συνδυασμό με Nd:Yag laser.
  • Laser Nd:Yag Candela, το πλέον εξειδικευμένο ιατρικό laser για τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές. Πρόσωπο, παρειές, μέση ή και θηλές, έχοντας την μοναδική ιδιότητα να ανιχνεύει μόνο τις τρίχες χωρίς να επηρεάζει το φυσιολογικό χνούδι.

Όλοένα και περισσότεροι άνδρες στις μέρες μας αχολούνται με την αποτρίχωση διαφόρων περιοχών με συχνότερη αυτή της πλάτης. Η έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της πλάτης είναι ένα ενοχλητικό και αντιαισθητικό φαινόμενο. Τόσο για τους αθλητές αλλά όχι μόνο γι’ αυτούς. Παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως κερί, αποτριχωτικές μηχανές κτλ είναι διαδικασίες που χρειάζονται χρόνο και πόνο. Έχουν πολλές επιπλοκές όπως ερεθισμούς και θυλακίτιδες. Η αποτρίχωση με laser alexandrite είναι η μόνιμη λύση!

– Ποιο είναι το επίσημο laser αποτρίχωσης για την πλάτη;

Επίσημες κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης με laser είναι το long pulse laser Alexandrite 755nm. Στο ιατρείο διαθέτουμε δύο laser alexandrite. Μάλιστα το τελευταίας γενιάς μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle pro. Στους άνδρες όμως γνωρίζοντας το ορμονικό τους υπόβαθρο χρησιμοποιούμε σε κάποιες περιοχές ένα επιπλέον laser, το Nd Yag. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εξειδικευμένο ιατρικό laser το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές.

 

Περιοχές όπως οι ώμοι, ο αυχένας ή διάσπαρτες μεμονωμένες τρίχες στην πλάτη. Έχει την μοναδική ιδιότητα να ανιχνεύει μόνο τις τρίχες χωρίς να επηρεάζει το φυσιολογικό χνούδι του σώματος. Βλέπουμε συχνά άτομα στα οποία έχει γίνει εφαρμογή λάθος τύπου laser στα οποία υπάρχει ενεργοποίηση της τριχοφυΐας αντί εξαφάνισης. Στις περιπτώσεις αυτές χρησιμοποιούμε Nd yag laser και πάντα λύνουμε το πρόβλημα με επιτυχία! Η ιατρός δερματολόγος Dr Αναστασία Tζούμα επιλέγει το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε με τον συνδυασμό των δύο laser, όπου και όποτε χρειάζεται, προκειμένου να έχουμε ένα επιτυχημένο και ασφαλές αποτέλεσμα.

– Ποιος είναι ο μηχανισμός του laser alexandrite candela, Gentle Pro;

Το μήκος κύματος της ακτίνας φωτός του laser alexandrite είναι 755 nm. Ως αποτέλεσμα προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα. Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τριχας, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη. Επιπλέον το gentle pro της Candela είναι το πιο σύγχρονο laser αποτρίχωσης. Διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψυξης για την προστασία του δέρματος και το καλύτερο αποτέλεσμα.

– Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για την ανδρική πλάτη;

Χρειάζονται συνήθως 7-8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 45-50 ημερών. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50%. Οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές και τα πόδια δεν τσιμπάνε πια. Πολλές φορές κάποιοι επιθυμούν μόνο αραίωση οπότε σταματούν σε λιγότερες συνεδρίες. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

– Υπάρχει πρόβλημα με την αποτρίχωση μεlaser alexandrite στους ασθενείς με πολλόυς σπίλους;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι σπίλοι χρωματίζονται με λευκό μολύβι και δε γίνεται εφαρμογή laser πάνω σε αυτούς. Πολλές φορές είναι επιτακτική η αποτρίχωση laser σε ασθενείς με πολυάριθμους σπίλους και αυξημένη τριχοφυία. Αυτό γιατί λόγω των τριχών οι ασθενείς δεν μπορούν να δουν τους σπίλους τους αλλά και οι ιατροί δε μπορούν να τους χαρτογραφήσουν σωστά.

– Είναι επώδυνη θεραπεία η αποτρίχωση με laser στην πλάτη;

Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη. Χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά μόνο το laser του Αμερικάνικου οίκου Candela Gentle Pro.

– Πόση ωρα διαρκεί;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 45 λεπτά έως και μία ώρα. Εξαρτάται αν θα γίνουν ταυτόχρονα οι ώμοι, ο αυχένας ή και τα αυτιά, περιοχές που συχνά συνδιάζονται με την αποτρίχωση στην πλάτη.

– Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής πριν και μετά τη θεραπεία;

Να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Απαγορεύεται η πολύωρη ἐκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά την θεραπεία. Φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά τη θεραπεία.

 

Στο τέλος κάθε συνεδρίας συμπληρώνουμε την καρτέλα του ασθενούς με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσαμε κατά την θεραπεία. Στην επόμενη θεραπεία η ιατρός Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και εφόσον το κρίνει απαραίτητο θα τροποποιήσει τις ρυθμίσεις αυτές. Συζητάμε πάντα με τον ασθενή την πορεία του γιατί έτσι θα έχουμε πάντα ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα.

Η περιοχή του στήθους ή της κοιλιάς είναι από τις συχνότερες περιοχές αποτρίχωσης με laser που κάνουν οι άνδρες. Παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως κερί, αποτριχωτικές μηχανές κτλ είναι διαδικασίες που χρειάζονται χρόνο και πόνο με πολλές επιπλέον επιπλοκές όπως ερεθισμούς και θυλακίτιδες.

– Ποιο είναι το επίσημο laser αποτρίχωσης για το στήθος;

Επίσημες κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης με laser είναι το long pulse laser Alexandrite 755nm. Στο ιατρείο διαθέτουμε δύο laser alexandrite και μάλιστα το τελευταίας γενιάς μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle pro.

– Ποιος είναι ο μηχανισμός του laser alexandrite candela, Gentle Pro;

Το μήκος κύματος της ακτίνας φωτός του laser alexandrite είναι 755 nm με αποτέλεσμα να προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα. Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τριχας, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη. Επιπλέον το gentle pro της Candela είναι το πιο σύγχρονο laser αποτρίχωσης μιας και διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψυξης για την προστασία του δέρματος και το καλύτερο αποτέλεσμα.

– Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για το ανδρικό στήθος;

Χρειάζονται συνήθως 7-8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 45-50 ημερών. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50%, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές και τα πόδια δεν τσιμπάνε πια. Πολλές φορές κάποιοι επιθυμούν μόνο αραίωση οπότε σταματούν σε λιγότερες συνεδρίες. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Πολλοί ασθενείς ανυσηχούν γιατί έχουν πολλόυς σπίλους στο στήθος τους ή πολυάριθμα θηλώματα στον λαιμό.

– Υπάρχει πρόβλημα με την αποτρίχωση με laser alexandrite στους ασθενείς αυτούς;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι σπίλοι χρωματίζονται με λευκό μολύβι και δε γίνεται εφαρμογή laser πάνω σε αυτούς. Πολλές φορές είναι επιτακτική η αποτρίχωση laser σε ασθενείς με πολυάριθμους σπίλους και αυξημένη τριχοφυία δεδομένου ότι λόγω των τριχών οι ασθενείς δε μπορούν να δουν τους σπίλους τους αλλά και οι ιατροί δε μπορούν να τους χαρτογραφήσουν σωστά. Τα θηλώματα δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

– Πόση ωρα διαρκεί;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 45 λεπτά έως και μία ώρα. Εξαρτάται αν θα γίνουν ταυτόχρονα ο λαιμός ή και οι ώμοι , περιοχές που συχνά συνδυάζονται με την αποτρίχωση στο στήθος.

– Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής πριν και μετά τη θεραπεία;

Να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Απαγορεύεται η πολύωρη ἐκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά την θεραπεία. Φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά τη θεραπεία. Στο τέλος κάθε συνεδρίας συμπληρώνουμε την καρτέλα του ασθενούς με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσαμε κατά την θεραπεία. Στην επόμενη θεραπεία η ιατρός Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και εφόσον το κρίνει απαραίτητο θα τροποποιήσει τις ρυθμίσεις αυτές. Συζητάμε πάντα με τον ασθενή την πορεία του γιατί έτσι θα έχουμε πάντα ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα.

Τα πόδια είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή περιοχή στην αποτρίχωση με laser. Αφορά κυρίως τις γυναίκες που πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά αλλά και ολοένα και περισσότερους άνδρες τόσο αθλητές, κολυμβητές κτλ αλλά όχι μόνο. Ερειθισμοί, τραυματισμοί, πόδια που τσιμπάνε κτλ είναι προβλήματα που τελειώνουν οριστικά με την εφαρμογή laser αποτρίχωσης από τις πρώτες κιόλες συνεδρίες.

– Ποιος είναι ο μηχανισμός του laser alexandrite candela, Gentle Pro;

Το μήκος κύματος της ακτίνας φωτός του laser alexandrite είναι 755 nm με αποτέλεσμα να προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα. Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τριχας, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη. Επιπλέον το gentle pro της Candela είναι το πιο σύγχρονο laser αποτρίχωσης μιας και διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψυξης για την προστασία του δέρματος και το καλύτερο αποτέλεσμα.

– Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Στην περιοχή των ποδιών χρειάζονται συνήθως 6-7 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 45-50 ημερών. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50% , ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές και τα πόδια δεν τσιμπάνε πια. Στους άνδρες που η τριχοφυία είναι έντονη στην περιοχή αυτή τις περισσότερες φορές, μπορεί να αρκούν και πολύ λιγότερες συνεδρίες για τέλειο και οριστικό αποτέλεσμα ενώ αρκετοί κάνουν μόνο 1-2 φορές για αραίωση.

– Είναι επώδυνη θεραπεία;

Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά μόνο το laser του Αμερικάνικου οίκου Candela Gentle Pro.

– Πόση ωρα διαρκεί;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι από 50-60 λεπτά.

– Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής πριν και μετά τη θεραπεία;

Να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, ενώ η περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί το laser να έχει ξυριστεί 2 ημέρες πριν. Απαγορευέται η πολύωρη ἐκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά την θεραπεία. Φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά την θεραπεία.

Η αποτρίχωση με LASER είναι η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης, που καταργεί τις παραδοσιακές τεχνικές, κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, σε οποιοδήποτε περιοχή του σώματος, αφαιρώντας με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τριχοφυία χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και την δομή της επιδερμίδας. H θεραπεία ποικίλει ανάλογα με τον ασθενή και την περιοχή της εφαρμογής.

– Ποιο είναι το επίσημο laser αποτρίχωσης για το αντρικό σώμα;

Επίσημες κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης με laser είναι το long pulse laser Alexandrite 755nm. Στο ιατρείο διαθέτουμε δύο laser alexandrite και μάλιστα το τελευταίας γενιάς μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle pro. Σε κάποιες ωστόσο περιοχές χρησιμοποιούμε ένα δεύτερο laser που είναι το Nd Yag. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο ιατρικό laser του ίδιου οίκου το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως οι ώμοι, ο αυχένας ή διάσπαρτες μεμονωμένες τρίχες στην πλάτη, γιατί έχει τη μοναδική ιδιότητα να ανιχνεύει μόνο τις τρίχες χωρίς να επηρεάζει το φυσιολογικό χνούδι του σώματος.

– Ποιος είναι ο μηχανισμός του laser alexandrite candela, Gentle Pro;

Το μήκος κύματος της ακτίνας φωτός του laser alexandrite είναι 755 nm με αποτέλεσμα να προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα. Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τριχας, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη. Επιπλέον το gentle pro της Candela είναι το πιο σύγχρονο laser αποτρίχωσης μιας και διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψυξης για την προστασία του δέρματος και το καλύτερο αποτέλεσμα.

– Tι εννοούμε λέγοντας full body ανδρικό;

Full body εννοούμε όλο το σώμα και συγκεκριμένα πόδια, γλουτούς, μασχάλες, κοιλιά, χέρια, πλάτη, στήθος, κοιλια ή αυτιά και μύτη ακόμη, ανάλογα πάντα με το πρόβλημα του καθενός. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η ιατρός δερματολόγος Dr Αναστασία Τζούμα αξιολογεί το πρόβλημα και προτείνει ειδικά συνδιαστικά πακέτα πολύ οικονομικών θεραπείων που πραγματικά συμφέρουν από το να κάνει κάποιος μία μία περιοχή.

– Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Χρειάζονται συνήθως 6-7 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 45-50 ημέρες. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50%, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές.

– Είναι επώδυνη θεραπεία;

Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά μόνο το laser του Αμερικάνικου οίκου Candela Gentle Pro.

– Πόση ωρα διαρκεί;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι από 50-60 λεπτά.

– Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής πριν και μετά τη θεραπεία;

Να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, ενώ η περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί το laser να έχει ξυριστεί 2 ημέρες πριν εκτός φυσικά από περιοχές όπως αυτιά, μύτη, αυχένας ή περιοχές που δυσκολεύουν τον ασθενή όπως η πλάτη. Απαγορεύεται η πολύωρη ἐκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά τη θεραπεία. Φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά τη θεραπεία. Στο τέλος κάθε συνεδρίας συμπληρώνουμε την καρτέλα του ασθενούς με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσαμε κατά τη θεραπεία. Στην επόμενη θεραπεία η ιατρός Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και εφόσον το κρίνει απαραίτητο θα τροποποιήσει τις ρυθμίσεις αυτές. Συζητάμε πάντα με τον ασθενή την πορεία του γιατί έτσι θα έχουμε πάντα ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα.

Στην Tzouma Clinic προσεγγίζουμε την αποτρίχωση σαν μια σοβαρή ιατρική πράξη και γι’ αυτό πετυχαίνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα με ταχύτητα και ασφάλεια

3

διαφορετικά laser αποτρίχωσης διαθέτει η κλινική – χρησιμοποιούνται ανάλογα την περίπτωση για το καλύτερο αποτέλεσμα

ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΟΛΥΩΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

You cannot copy content of this page