Skip to main content

Hydrafacial by Dr Tzouma

Η θεραπεία Hydrafacial, η οποία είναι παγκόσμιο φαινόμενο στην περιποίηση προσώπου, τώρα γίνεται ακόμα καλύτερη χάρη στην τεχνολογία Syndeo.

Η πιο αγαπημένη θεραπεία περιποίησης στον κόσμο τώρα εξελίσσεται και πετυχαίνει ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα. Το Hydrafacial γίνεται Syndeo, από την ελληνική λέξη «συνδέω», και συνδυάζει τα εντυπωσιακά επιτεύγματα της πατενταρισμένης τεχνολογίας Vortex Fusion με μια νέα ψηφιακή εμπειρία. Πρόκειται για την εξέλιξη του Hydrafacial, της πολύ-θεραπείας που απολεπίζει, καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα με τη βοήθεια της συσκευής Hydrafacial Syndeo. Είναι η κατάλληλη θεραπεία για τη φροντίδα κάθε τύπου επιδερμίδας ενώ προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Αποτελεί επίσης ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας, ενώ παράλληλα μειώνει τους διεσταλμένους πόρους.

– Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας;

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε 4 στάδια προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.

  1. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει ήπια υδροδερμοαπόξεση. Τα κύματα νερού σαρώνουν την επιδερμίδα και σε συνδυασμό με την αρνητική πίεση του νερού απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και άλλα κατάλοιπα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δίνει ένα ευχάριστο αίσθημα σαν να κάνουμε μασάζ.
  2. Στο δεύτερο στάδιο απλώνεται ένα μίγμα οξέων ώστε να εξομαλυνθεί συνολικά η επιφάνειά της επιδερμίδας. Το διάλυμα αυτό είναι σχεδιασμένο ειδικά για το Ηydrafacial Syndeo και δεν προκαλεί κανέναν απολύτως ερεθισμό παρά μόνο μία ήπια αίσθηση που μοιάζει και πάλι με του μασάζ.
  3. Στο τρίτο στάδιο ακολουθεί η εξαγωγή του μίγματος με το Vortex Fusion, δηλαδή μια λαβή με ελικοειδείς κεφαλές οι οποίες εκτοξεύουν νερό και ταυτόχρονα πραγματοποιούν αναρρόφηση. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζουν το δέρμα απαλλάσσοντας τους φραγμένους πόρους από το σμήγμα και εξαλείφοντας τα μαύρα στίγματα. Ανάλογα με τον τύπο δέρματος προσαρμόζεται διαφορετική κεφαλή ώστε να προσεγγίσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια είτε μια ευαίσθητη επιδερμίδα είτε μια επιδερμίδα με τραχιά και ανώμαλη υφή.
  4. Στο τέταρτο στάδιο εφαρμόζεται φωτοθεραπεία LED Light για την τόνωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Το ερυθρό φως έχει αντιρυτιδική δράση ενώ το μπλε δρα αντιβακτηριδιακά και κατά της ακμής.
  5. Στο τελευταίο στάδιο η επιδερμίδα είναι πλέον έτοιμη να δεχτεί ένα κοκτέιλ βιταμινών μικρομοριακής μορφής με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Η σύσταση του serum ποικίλλει και εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Μπορεί να είναι πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες για την ενυδάτωση του δέρματος ή να περιέχει ρετινόλη και πεπτίδια για ισχυρή αντιγηραντική δράση και μείωση της λιπαρότητας.

Το Hydrafacial αποτελεί μία συνολική φροντίδα της επιδερμίδας ώστε να γίνει το δέρμα καθαρό και λαμπερό σε σύντομο χρόνο και χωρίς αποθεραπεία

– Είναι επώδυνη θεραπεία;

Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και πολύ ανακουφιστική.

– Πόση ώρα διαρκεί;

Το Hydrafacial Syndeo by Dr Tzouma διαρκεί 45 λεπτά.

– Προτείνεται σε όλους τους τύπους δέρματος;

Έχει ένδειξη για όλους τους τύπους δέρματος με διαφορετικό πρωτόκολλο ανάλογα με την περίπτωση. Είναι η κατάλληλη θεραπεία για τη βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του ξηρού και θαμπού δέρματος ενώ προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Αποτελεί επίσης ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδα, ενώ παράλληλα μειώνει τους διεσταλμένους πόρους.

– Σε τι διαφέρει από τον καθαρισμό;

Το Hydrafacial Syndeo by Dr Tzouma είναι μια επαναστατική θεραπεία περιποίησης δέρματος που συνδυάζει πολλά στάδια αναζωογόνησης του δέρματος σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς αποθεραπεία. Δεν υποκαθιστά τον βαθύ ιατρικό καθαρισμό όπου αυτός κρίνεται αναγκαίος αλλά μπορεί να προσφέρει βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση για φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα. Επιπλέον, με προσαρμόσιμες επιλογές για στόχευση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, μαύρων κηλίδων και ακμής, μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δέρματός σας.

Πώς θα είναι το πρόσωπο μετά την θεραπεία;

Αμέσως μετά τη θεραπεία δεν υπάρχει ερεθισμός και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση. Το πρόσωπο θα είναι καθαρό και φωτεινό ενώ η επιδερμίδα θα είναι λεία στην όψη, μαλακή στην αφή και βαθιά ενυδατωμένη.

– Οδηγίες μετά την θεραπεία

Χρήση αντηλιακής κρέμα με SPF 30-50 τις επόμενες ημέρες. Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα της θεραπείας στο retail point της Τzouma Clinic θα σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα αντιοξείδωσης και ενυδάτωσης ανάλογα με την δική σας επιδερμίδα.

45′

ο χρόνος που χρειάζεται το δέρμα για να απαλλαχθεί από ρύπους και σμήγμα και να λάμψει χάρη σε πολύτιμους ορούς-booster

ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΗ

You cannot copy content of this page