ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Γλυπτική Προσώπου

Liquid Lift

Το Liquid Lift είναι ο πιο σύντομος, εύκολος και ανώδυνος τρόπος για ένα πρόσωπο που επιθυμεί να γίνεται όλο και πιο όμορφο καθώς μεγαλώνει.

Υαλουρονικό οξύ με την τεχνική της μικροκάνουλας

Πρόκειται για την πιο ασφαλή, ανώδυνη και με τον πλέον φυσικό τρόπο θεραπεία αποκατάστασης των ρυτίδων και του χαμένου όγκου του προσώπου.

Διόρθωση μαύρων κύκλων με την τεχνική της μικροκάνουλας

Η περιοχή των ματιών είναι ένα σημείο του προσώπου που απασχολεί άνδρες και γυναίκες. Η απώλεια όγκου στην γραμμή των δακρύων καθώς και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μπορούν να διορθωθούν εύκολα με υαλουρονικό οξύ, και έτσι το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και υγιές.

Contouring περιγράμματος προσώπου με υαλουρονικό οξύ

Σφριγηλό περίγραμμα προσώπου με ξεκάθαρες γραμμές και αρμονικό πηγούνι. Η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα κάνει το ιδανικό contouring με την εντελώς ατραυματική τεχνική χάρη στη χρήση μικροκάνουλας και ενός νέου ειδικού υαλουρονικού οξέος στο περίγραμμα, στο πηγούνι και στις γωνίες του προσώπου.

Βοτουλινική Τοξίνη – Το θαύμα της εξαφάνισης των ρυτίδων

Η δερματολόγος Dr Αναστασία Τζούμα έχει εκπαιδευτεί στις θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου με βοτουλινική τοξίνη στο Esthetic Skin Institute της Νέας Υόρκης, το καλύτερο κέντρο εκπαίδευσης και πιστοποίησης στις ΗΠΑ.

Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι

Τελειοποίηση του προφίλ σε μία μόνο επίσκεψη στο ιατρείο.

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι

Μία νέα τεχνολογία υπόσχεται να κάνει σύσφιξη στο δέρμα, χωρίς τομές και χωρίς να χρειαστεί να απουσιάσουμε από τις δραστηριότητες μας.

Πλούσια νεανικά χείλη

Το όνειρο των περισσότερων γυναικών γίνεται πραγματικότητα με την τεχνική Da Vinci από την Dr. Αναστασία Τζούμα, μόνο με μία επίσκεψη στο ιατρείο.

Το λίφτινγκ του πούπουλου με νήματα Αptos

Χωρίς χειρουργείο, χωρίς πόνο, χωρίς ουλές. Γνωρίστε τα νήματα με την οδοντωτή επιφάνεια που έφεραν την επανάσταση στις μη επεμβατικές τεχνικές λίφτινγκ.

Countouring με νήματα COG

Για το πρόσωπο που χαλαρώνει και χάνει το σφιχτό περίγραμμά του, οι γιατροί δεν είχαν μέχρι τώρα μη χειρουργική άμεση λύση. Σήμερα, η δερματολόγος DrΑναστασία Τζούμα εφαρμόζει την ασφαλή μέθοδο σύσφιξης του περιγράμματος με νήματα cog ή αλλιώς lifting με νήματα.

Διόρθωση διπλοσάγονου

Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός λιποδιάλυσης με νήματα ανόρθωσης −γνωστός και ως Happy Lift− εξαφανίζει το διπλοσάγονο και δίνει αέρα λίφτινγκ στο πρόσωπο, κάνοντάς το να δείχνει πιο ανάλαφρο και χαρούμενο.

Neck Lift by Dr Anastasia Tzouma

Ένας κουρασμένος λαιμός προσθέτει χρόνια ακόμη και σ’ ένα κατά τα άλλα νεανικό πρόσωπο. Το αποκλειστικό πρωτόκολλο της γιατρού Αναστασίας Τζούμα δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.