Skip to main content

Η ΓΙΑΤΡΟΣ & Η ΚΛΙΝΙΚΗ

Εξοπλισμός Κλινικής

Μόνιμη αποτρίχωση με τα καλύτερα laser στον κόσμο!

Στην Tzouma Clinic προσεγγίζουμε την αποτρίχωση σαν μια σοβαρή ιατρική πράξη και γι’ αυτό πετυχαίνουμε εντυπωσιακά αποτέλεσμα με ταχύτητα και ασφάλεια. Εμπιστευτείτε τα καλύτερα μηχανήματα στον κόσμο για αποτρίχωση σε όλες τις επιδερμίδες.

Fraxel Restore Dual Laser

Το νέο πρωτότυπο fractional laser της κατηγορίας Erbium του Αµερικάνικου οίκου Fraxel, η αυθεντική θεραπεία κλασµατικού λέιζερ αποτελεί το gold standard της βιοµηχανίας στον τοµέα της ανάπλασης του δέρµατος.

Κρυολιπόλυση µε Κryokontur

Η νέα τεχνολογία του Kryokontur μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε τη θεραπεία κρυολιπόλυσης σε μεγάλες επιφάνειες επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα!

LPG Endermolift & Lipomassage

Η θεραπεία LPG Endermologie® ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική. Τα συστήματα της LPG είναι τα μοναδικά συστήματα που εφαρμόζουν τη θεραπεία Εndermologie®.

Morpheus 8

Οι fractional ραδιοσυχνότητες του Morpheus 8 κερδίζουν το δύσκολο στοίχημα της σύσφιξης.

Τριχοριζόγραμμα

Το ψηφιακό τριχοριζόγραμμα FOTOFINDER της Tzouma Clinic αποτελεί τη νεότερη μη επεμβατική μέθοδο διάγνωσης αλωπεκιών, το οποίο φωτογραφίζει και αναλύει σε λογισμικό υπολογιστή τα ευρήματα της εξέτασης ώστε να γίνει ασφαλής εκτίμηση της πορείας του ασθενούς και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου.

Χαρτογράφηση σπίλων

H χαρτογράφηση των σπίλων (ελιών) είναι η πιο προηγμένη μέθοδος για έγκαιρη διάγνωση του δερματικού καρκίνου.

Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους

Mια από τις πλέον αγαπημένες θεραπείες τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, βοηθάει ώστε η επιδερμίδα να αποκτήσει γρήγορα την χαμένη της λάμψη και φρεσκάδα.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Πρόκειται για μία εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια κεφαλών διαμαντιού.

Dermapen

Το Dermapen είναι το αυθεντικό σύστημα microneedling που προσφέρει αντιγηραντική δράση και αντιμετωπίζει τις ουλές ακμής, το μέλασμα, τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες, τους διεσταλμένους πόρους και τις ραγάδες.

Thermage CPT

Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος με RF ραδιοσυχνότητες χωρίς ενέσεις και με ελάχιστο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας, λειτουργώντας εναλλακτικά του χειρουργικού lifting.

Fractional CO2

Η οικονομική και ασφαλής επιλογή για την ανάπλαση του δέρματος.

Μάθετε το μέλλον της επιδερμίδας σας τώρα

Υπάρχει ένας αξιόπιστος και αποδεδειγμένος τρόπος να προβλέψουμε πώς θα γεράσει το δέρμα, να μάθουμε ποιες βλάβες θα εμφανίσει και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες θεραπείες για να τις προλάβουμε. Είναι το μηχάνημα Visia που βγάζει ειδικές φωτογραφίες του προσώπου και μετράει 8 συγκεκριμένες παραμέτρους για να διαγνώσει προβλήματα που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Elemis Biotec

Ένα αληθινό τεχνολογικό επίτευγμα καταφέρνει με μία μόνο εφαρμογή να αντιμετωπίσει συγχρόνως όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας.

Dr Platon: το θαύμα του ψυχρού πλάσματος

H νέα μορφή πλάσματος έχει δράση κατά της ακμής, των δυσχρωμιών και των ρυτίδων κι εξασφαλίζει αναγέννηση σεβόμενο την επιδερμίδα.

O2 to Derm Oxygen Therapy

Η περιποίηση προσώπου τώρα έχει διαστημική τεχνολογία. Καλώς ορίσατε στον θόλο του O2 to Derm, την πρωτοποριακή συσκευή που γεμίζει το δέρμα οξυγόνο και υγεία.

Therabody RecoveryAir JetBoots

Η νέα τεχνολογία μασάζ με πεπιεσμένο αέρα ξεκουράζει τα πόδια και καταπολεμά την κυτταρίτιδα συγχρόνως με τις θεραπείες προσώπου.

Discovery Pico Plus Laser της Quanta

Η επιστηµονική πρωτοπορία του Pico καταφέρνει να διεγείρει φυσικά το κολλαγόνο πετυχαίνοντας ανάπλαση και εξαφανίζοντας ουλές, πανάδες και τατουάζ όλων των χρωµάτων.

You cannot copy content of this page