Skip to main content

Οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι κατά του τοπικού πάχους

Για το τοπικό πάχος που αντιστέκεται στη δίαιτα και τη γυμναστική υπάρχουν οι νέες τεχνολογίες που στοχεύουν τα λιποκύτταρα και πετυχαίνουν γλυπτική σώματος.

Στην Tzouma Clinic ανακαλύπτουμε και δοκιμάζουμε τις πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές τεχνικές για τη διάλυση του τοπικού πάχους. Ανάλογα με το σημείο στο οποίο βρίσκεται, επιλέγουμε ανάμεσα στις προηγμένες τεχνολογίες των μηχανημάτων και τις πρωτοποριακές ενέσιμες ουσίες για να στοχεύουμε τη λιποαποθήκη. Προκαλώντας τη διάλυση της μεμβράνης των λιποκυττάρων απελευθερώνεται το λίπος και μεταβολίζεται. Έτσι η λιποαποθήκη συρρικνώνεται και το τοπικό πάχος εξαφανίζεται. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζουμε δύο ή περισσότερες μεθόδους καταρτίζοντας ένα αποκλειστικό εξειδικευμένο πρωτόκολλο για κάθε περιστατικό.

Κρυολιπόλυση με Kryokontur

Η κρυολιπόλυση βασίζεται σε έναν πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης ο οποίος καταστρέφει τα στοχευμένα λιποκύτταρα με απόλυτη ακρίβεια. To Kryokontur είναι το πρώτο στην Ελλάδα γερμανικό σύστημα κρυολιπόλυσης, με νέα τεχνολογία compressor και δυνατότητα να θεραπεύει μεγάλες επιφάνειες. Έχει διπλάσιο χρόνο δράσης για να καταστρέφει μεγαλύτερες ποσότητες λίπους, τριπλάσια σε έκταση κεφαλή για να πιάνει μεγαλύτερες επιφάνειες, εφαρμόζεται παντού (κοιλιά, γλουτοί, μηροί, μπράτσα, γόνατα, προσαγωγοί, ψωμάκια) και επαναλαμβάνεται δωρεάν μετά από έναν μήνα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Η απώλεια λίπους μπορεί να φτάσει το 50%.
— Μάθετε περισσότερα —

Σύσφιξη με Venus Legacy

Το Venus Legacy παρέχει ταυτόχρονα Πολυπολική Ραδιοσυχνότητα, Μαγνητικό Παλμό και Παλμική Αναρρόφηση στο δέρμα παράγοντας έτσι ένα πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας. Το γεγονός αυτό διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την μικροαγγείωση για καλύτερη αιμάτωση και λιπόλυση. Οι θεραπείες με το Venus Legacy είναι 100% ασφαλείς, ανώδυνες και για όλους τους τύπους δέρματος, παρέχοντας άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα για το πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα.
— Μάθετε περισσότερα —

Fractional ραδιοσυχνότητες Morpheus

Η καινούργια τεχνολογία του μηχανήματος Morpheus εκπέμπει στοχευμένα ραδιοσυχνότητες ώστε να αυξήσει τη θερμοκρασία κάτω από την επιδερμίδα. Η εν τω βάθει θέρμανση του ιστού έχει σαν αποτέλεσμα τη ρευστοποίηση του λίπους και την καταστροφή των λιποκυττάρων. Σε αυτή τη θερμοκρασία αντιδρούν και οι ίνες κολλαγόνου και ανασχηματίζονται. Συγχρόνως βελτιώνεται η λεμφική παροχέτευση κι αποβάλλονται οι τοξίνες. Έτσι, το Morpheus επιτυγχάνει και λιποδιάλυση και σύσφιξη στην ίδια συνεδρία. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται 3 έως 4 φορές σε απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους.
— Μάθετε περισσότερα —

“Στην Tzouma Clinic συνδυάζουμε τις πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές τεχνικές για τη διάλυση του τοπικού πάχους. Ανάλογα με το σημείο στο οποίο βρίσκεται, καταρτίζουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα επιλέγοντας ανάμεσα στις προηγμένες τεχνολογίες των μηχανημάτων και τις πρωτοποριακές ενέσιμες ουσίες”

DR. ANASTASIA TZOUMA

Μεσοθεραπεία με ένζυμα Pbserum

Οι οροί Pbserum είναι μία επαναστατική σειρά ενζύμων τα οποία προσφέρουν λύση σε κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση. Οι ενέσεις διαλύουν επιλεκτικά τα συσσωρευμένα λιπίδια κινητοποιώντας το τοπικό πάχος. Η μείωση γίνεται περιμετρικά κι έτσι η κυτταρίτιδα και η τοπική αποθήκευση λίπους περιορίζονται. Οι ενέσεις πραγματοποιούνται στο ιατρείο και η θεραπεία επαναλαμβάνεται 3 έως 6 φορές σε απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους.
— Μάθετε περισσότερα —

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

Οι ενέσεις λιποδιάλυσης είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να εξαλείψουμε το τοπικό πάχος και να πετύχουμε γλυπτική σώματος. Το δεσοξυχολικό οξύ διαλύει επιλεκτικά τα λιποκύτταρα, χωρίς όμως να προκαλεί ταυτόχρονα την καταστροφή των γειτονικών ιστών. Οι ενέσεις μπορούν να γίνουν όπου υπάρχει τοπικό πάχος, από το προγούλι μέχρι τα πόδια. Το δεσοξυχολικό οξύ καταστρέφει τη μεμβράνη του λιποκυττάρου και το περιεχόμενο του απελευθερώνεται. Το λίπος αυτό έχει τη μορφή των τριγλυκεριδίων και καταναλώνεται από τους μυς. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί 2 έως 5 φορές, σε απόσταση τριών εβδομάδων. Τα αποτελέσματα φαίνονται από τη δεύτερη έγχυση.
— Μάθετε περισσότερα —

5

προηγμένες τεχνολογίες σε συνδυασμό με την υψηλή εξειδίκευση της Dr Tzouma εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

You cannot copy content of this page