After Sun: Oλική επαναφορά της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι

Ο ήλιος είναι η υπ’ αριθμόν ένα αιτία πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Διορθώνουμε τα σημάδια του στο δέρμα αμέσως μετά τις διακοπές με ένα αποκλειστικό πρωτόκολλο που διαρκεί μόνο 90 λεπτά.

Τα καλοκαίρια είναι σκληρά για την επιδερμίδα. Ο ήλιος, η θάλασσα, ο αέρας, το χλώριο της πισίνας προκαλούν ζημιές σε πολλά επίπεδα, από την καταστροφή των αποθεμάτων υγρασίας μέχρι τις βλάβες στις ελαστικές ίνες. Για να επιδιορθωθούν τα προβλήματα και να σβήσουν τα σημάδια της πρόσφατης φωτογήρανσης, στην Tzouma Clinic σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε την πρωτοποριακή After Sun Treatment.

Βήμα 1ο: Δερμοανάλυση Visia

Η εξέταση με το σύστημα δερμοανάλυσης Canfield VISIA® αποτελεί τον πιο αντικειμενικό και επιστημονικό τρόπο διάγνωσης των προβλημάτων του δέρματος, και μάλιστα μέχρι τα βαθύτερα στρώματά του (χόριο, υποδόριο). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα της ψηφιακής καταχώρησης αυτών των οπτικών πληροφοριών, ώστε μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας να μπορεί να συγκριθεί το πριν με το μετά. Με βάση τα δεδομένα της εξέτασης εξατομικεύονται οι παράμετροι του κάθε πρωτοκόλλου.

Βήμα 2ο: Medical Deep Cleansing by Dr Tzouma

Στην ίδια επίσκεψη με το Visia γίνεται βαθύς ιατρικός καθαρισμός με τη μέθοδο της δερμοαπόξεσης. Η απολέπιση επιτυγχάνεται χάρη στην εκσφενδόνιση αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων αργιλίου ή κορουνδίου στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, οι οποίοι συγχρόνως αναρροφώνται με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Έτσι απολεπίζει τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος χωρίς ίχνος τραυματισμού, παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα. Στη συνέχεια ακολουθεί διάνοιξη φαγεσώρων, κύστεων και κεχρίων καθώς και απομάκρυνση του κλειστού σμήγματος και πλήρης καθαρισμός των πόρων, πάντα υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση ιατρού. 

Βήμα 3ο: Deep Oxygen Hydration by Dr Tzouma

Mετά τον βαθύ ιατρικό καθαρισμό εφαρμόζεται η θεραπεία Deep Oxygen Hydration. Η δράση της οφείλεται σε μία κάσκα ιόντων που τροφοδοτεί το δέρμα με αρνητικά ηλεκτρικά ιόντα οξυγόνου τα οποία λαμβάνονται από τον περιβάλλοντα αέρα. Αυτά τα ιόντα προσφέρουν ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος ενδυναμώνοντάς τα. Βελτιώνεται η σύνθεση του κολλαγόνου ενώ εξασφαλίζεται σε όλο το σώμα και στον εγκέφαλο το απαραίτητο οξυγόνο μέσω του αναπνευστικού συστήματος. Η ενέργεια παρέχεται από το ειδικό επικάλυμμα που υπάρχει στη κορυφή της μάσκας ιόντων. Μετά την εφαρμογή το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο και λαμπερό με μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η επιδερμίδα έχει ενυδατωθεί σε βάθος ενώ συγχρόνως έχει τονωθεί ο κυτταρικός μεταβολισμός και η οξυγόνωση ολόκληρου του οργανισμού. Παράλληλα χάρη στην οξυγονοθεραπεία θα νοιώθετε σαν να έχετε ξεκουραστεί μετά από έναν βαθύ ύπνο. 

Βήμα 4ο: Φωτοθεραπεία Dermalux

Μετά τη θεραπεία βαθιάς οξυγόνωσης ακολουθεί η φωτοθεραπεία Dermalux. Η ενέργεια του φωτός διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Δρα σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις προάγοντας ένα υγιές και ζωντανό δέρμα. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας επιλέγεται το χρώμα του φωτός που θα εφαρμοστεί.

“Συνδυάζοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές δημιουργήσαμε την πρώτη θεραπεία που επιδιορθώνει τις φθορές από τον ήλιο, τη θάλασσα και τον αέρα”

DR. ANASTASIA TZOUMA
– Πόσο διαρκεί η θεραπεία After Sun Treatment;

Η θεραπεία After Sun διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Είναι μία ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι. Αν το δέρμα έχει μεγαλύτερες ανάγκες γίνεται σχεδιασμός από την αρχή για ένα πλήρες αντιοξειδωτικό πρωτόκολλο.

– Πως θα είναι το δέρμα μου μετά από την After Sun Treatment;

Η επιδερμίδα θα είναι βαθιά αναζωογονημένη, ενυδατωμένη και επίσης πιο ξεκούραστη και λαμπερή. Μία συνεδρία είναι αρκετή για την επαναφορά της μετά το καλοκαίρι.

– Υπάρχει κάποιου είδους αντένδειξη;

Δεν εφαρμόζεται όταν παρουσιάζεται ερπητική ή κάποιου άλλου είδους ενεργή λοίμωξη στο πρόσωπο.

90′

διαρκεί η ολοκληρωμένη θεραπεία που αντιμετωπίζει τις καλοκαιρινές φθορές στο δέρμα

ΑΝΕΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ, ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ