Skip to main content

After Sun: Oλική επαναφορά της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι

Ο ήλιος είναι η υπ’ αριθμόν ένα αιτία πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Διορθώνουμε τα σημάδια του στο δέρμα αμέσως μετά τις διακοπές με ένα αποκλειστικό πρωτόκολλο που διαρκεί μόνο 90 λεπτά.

Τα καλοκαίρια είναι σκληρά για την επιδερμίδα. Ο ήλιος, η θάλασσα, ο αέρας, το χλώριο της πισίνας προκαλούν ζημιές σε πολλά επίπεδα, από την καταστροφή των αποθεμάτων υγρασίας μέχρι τις βλάβες στις ελαστικές ίνες. Για να επιδιορθωθούν τα προβλήματα και να σβήσουν τα σημάδια της πρόσφατης φωτογήρανσης, στην Tzouma Clinic σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε την πρωτοποριακή After Sun Treatment.

Βήμα 1ο: Δερμοανάλυση Visia

Η εξέταση με το σύστημα δερμοανάλυσης Canfield VISIA® αποτελεί τον πιο αντικειμενικό και επιστημονικό τρόπο διάγνωσης των προβλημάτων του δέρματος, και μάλιστα μέχρι τα βαθύτερα στρώματά του (χόριο, υποδόριο). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα της ψηφιακής καταχώρησης αυτών των οπτικών πληροφοριών, ώστε μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας να μπορεί να συγκριθεί το πριν με το μετά. Με βάση τα δεδομένα της εξέτασης εξατομικεύονται οι παράμετροι του κάθε πρωτοκόλλου.

Βήμα 2ο: Θεραπεία Aναδόμησης

Στην ίδια επίσκεψη μετά το Visia γίνεται μηχανική απολέπιση με την μέθοδο της δερμοαπόξεσης με διαμάντι με στόχο την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των επιφανειακών στρώματων του δέρματος χωρίς ίχνος τραυματισμού, παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα. Ακολουθεί η εφαρμογή απαλού και ενυδατικού peeling με συνδιασμό φυσικών ενζύμων από παπάγια και ανανά που απολεπίζει, ανακουφίζει και απαλύνει το δέρμα. Στη συνέχεια ακολουθεί διάνοιξη φαγεσώρων στην περιοχή T-zone όπου συγκεντρώνεται το περισσότερο σμήγμα. Στην συνέχεια ακολουθεί θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης με την βοήθεια υπερήχων και ειδικό ορό μικρομοριακού βάρους εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη b5 που παρέχει απόλυτη ενυδάτωση και αφήνει στο δέρμα λεία και απαλή αίσθηση.

Βήμα 3ο: Φωτοθεραπεία Dermalux

Μετά τη θεραπεία αναδόμησης ακολουθεί η φωτοθεραπεία Dermalux. Η ενέργεια του φωτός διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Δρα σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις προάγοντας ένα υγιές και ζωντανό δέρμα. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας επιλέγεται το χρώμα του φωτός που θα εφαρμοστεί. Παράλληλα με την φωτοθεραπεία εφαρμόζεται BIO-HYDRO GEL μάσκα υψηλής περιεκτικότητας σε δραστικά 100% φυσικά συστατικά τα οποία αποκαθιστούν την ταλαιπωρημένη κατάσταση του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι ιδανική γιατί καλμάρει το ευαίσθητο και αφυδατωμένο δέρμα και δίνει έντονη αίσθηση δροσιάς. Μετά την εφαρμογή το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο και λαμπερό με μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η επιδερμίδα έχει ενυδατωθεί σε βάθος ενώ συγχρόνως έχει τονωθεί ο κυτταρικός μεταβολισμός και η ανάπλαση της επιδερμίδας.

“Συνδυάζοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές δημιουργήσαμε την πρώτη θεραπεία που επιδιορθώνει τις φθορές από τον ήλιο, τη θάλασσα και τον αέρα”

DR. ANASTASIA TZOUMA
– Πόσο διαρκεί η θεραπεία After Sun Treatment;

Η θεραπεία After Sun διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Είναι μία ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι. Αν το δέρμα έχει μεγαλύτερες ανάγκες γίνεται σχεδιασμός από την αρχή για ένα πλήρες αντιοξειδωτικό πρωτόκολλο.

– Πως θα είναι το δέρμα μου μετά από την After Sun Treatment;

Η επιδερμίδα θα είναι βαθιά αναζωογονημένη, ενυδατωμένη και επίσης πιο ξεκούραστη και λαμπερή. Μία συνεδρία είναι αρκετή για την επαναφορά της μετά το καλοκαίρι.

– Υπάρχει κάποιου είδους αντένδειξη;

Δεν εφαρμόζεται όταν παρουσιάζεται ερπητική ή κάποιου άλλου είδους ενεργή λοίμωξη στο πρόσωπο.

90′

διαρκεί η ολοκληρωμένη θεραπεία που αντιμετωπίζει τις καλοκαιρινές φθορές στο δέρμα

ΑΝΕΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ, ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

You cannot copy content of this page